maanantai 12. heinäkuuta 2010

Naisen logiikkaa: Ehkä otin, ehkä en

Perjantaina 9.7.2010 noin 50-vuotias rouva toisen samanikäisen rouvan kanssa ravitsemusliikkeessä. Rouvat pitävät hauskaa, todella. Rouvien humalatila on niin voimakas, että he eivät pysy enään jalkoillaan, vaan kaatuvat ravitsemusliikkeen kaluston päälle. Järjestysmies poistaa, aivan oikein, päihtyneemmän rouvan ravitsemusliikkeestä.
"Kyllä varpaankynnet pitää lakata, vaikka niitä ei itse näkisikään" (väntättävällä rouvalla oli punaiset varpaankynnet)
Ravitsemusliikkeeseen jäänyt rouva alkaa vänättämään järjestysmiehelle. Rouva kysyy, "onko tähän ravitsemusliikkeeseen kiellettyä tulla, jos on ottanut alkoholia muualla?" ja sitten samaan hengenvetoon: "Tämä on mukava ravitsemusliike, ja olisi mukava, jos voisin käydä täällä jatkossakin." Järjestysmies selittää ystävällisesti ja pitkään rouvalle perusteita. Suurimmasssa osalla oululaisista ravitsemusliikkeestä, rouva olisi lentänyt ulos about 2 sekunnissa.

Rouva vänätti, ja kuultuaan järjestysmiehen iän, hän sanoi, maihitsi vanhimman poikansa iän. Kyllä on vanhin poika ylpeä päissää toikkaroivasta äitistään. That's the way to go!

Siis mitä? Rouva on ensin ottanut pohjia umpihumalan verran, ja sitten hänen mielestään hänellä on oikeus tulla häiritsemään ravitsemusliikkeen asiakkaita päihtyneenä. Hyvä oululainen rouva, jos te olette 8 ravintola-annoksen humalassa tullessanne ravitsemusliikkeeseen, ette ole enää ravitsemusliikkeelle maksava asiakas vaan humalainen häirikkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.