maanantai 5. heinäkuuta 2010

Julkiesileikki Troija Kebabissa

Tässä toissaviikolla Troija Kebabissa Pakkahuoneenkadulla Oulussa limainen 35-vuotias herra oli todella kustannustehokas. Tämä herra suoritti esileikin 30-vuotiaan rouvan kanssa rouvan syödessä ruoka-annosta.

Herra työnsi oikean reitensä rouvan reisien väliin ja hieroi rouvan vasenta reittä. Kustannustehokkuuteen kuului kai sekin, että vaaleanruskeaan takkiin pukeutunut rouva söi reppu selässä. Lisäksi rouva töni muita asiakkaita, niin se rakkaus tekee sokeaksi.

Troija Kebabissa on ollut kermaperunat lopussa kaksi kertaa viikon aikana. Toisella kerralla erehdyin ruokailemaan Fratellissa, jossa pitsa on mautonta ja keski-ikäinen puolikkaan pitsan syövä luuseriherra nälvi tämän henkilön pukeutumisesta.

Frateliissa oli ns. opiskelija, joka ensin kinusi alennusta, joka päättyy klo. 22. Kun tämä idiootti ei saanut alennusta, hän sanoi: "Ai, että kymmenen jälkeeen opiskelijat vaurastuvat". Ruokailutaan tämä riemuidootti röyhtäisi niin, että laasti tippui katosta.

Kun nyt soittaa Notre Damen kelloja, kun kyttyraselkärouva on esileikkimässä Troija Kebabissa? Tästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.