tiistai 23. marraskuuta 2010

Hannu Aravirta: Kärpäsille lisää mustelmia

Hannu Aravirta on palkattu jääkiekkojoukkue Oulun Kärpästen valmentajaksi, koska tässä vaiheessa kautta Oulun Kärpäset ovat Suomenmestaruussarjassa sijalla 11, joka ei ilmeisesti ole kovin hyvä sijoitus. Hannu Aravirta totesi television iltauutisissa 22.11.2010, että "jääkiekko on taistelulaji ja että pelaajien tulee kestää mustelmia".
Kuukauden joukkuepelisitaatti: "Jääkiekko on taistelulaji, ja pelaajien tulee kestää mustelmia" (Hannu Aravirta, TV:n iltauutiset 22.11.2010).
Pieni vinkki herra Aravirralle: taistelulajeissa on perimmäisenä tarkoituksena aiheuttaa vastustajalle mahdollisimman suuri fyysinen vaurio... VÄÄRIN, VÄÄRIN, VÄÄRIN ... Oikeammin saavuttaa voitto vastustajaa mahdollismman vähän vahingoittaen. Herra Aravirta, jääkiekkopelin voittaa sillä, että on yhden maalin johdossa ennen loppuvihellystä. Mustelmien ottaminen on voittamisen kannalta täysin merkityksetöntä.

Oulun Kärpäset ovat tukevasti matkalla kohti poistumista Suomen jääkiekon mestaruussarjasta. Tästäkin huolimatta, jatketaan harjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.